Deset Eagle Kurusıkı Tabanca Modelleri

20-08-2019 12:52
Deset Eagle Kurusıkı Tabanca Modelleri

Bir dönemin en popüler silahlarından olan Desert Eagle, kurusıkı tabancalarda da karşımıza çıkmaktadır. Kurusıkı tabanca modelleri içerisinde önemli bir yere sahip olan bu silahlar gerçek modelleriyle birebir benzerlik göstermektedir. Desert Eagle kurusıkı, oldukça büyük bir modeldir ve gerçek modeliyle benzer ağırlığa sahiptir.

Desert Eagle kurusıkı tabanca modelleri farklı şekillerde karşımıza çıkar. Bu silahların benzer özellikleri bulunmaktadır.

 


Desert Eagle Tabanca


Desert Eagle, Türkçe’ye çöl kartalı olarak geçmiştir. Bu silah genel anlamda büyük yapısıyla dikkat çeker ve oldukça beğenilen bir tasarıma sahiptir. Ayrıca Üçgen Ağız Tabanca olarak da bilinir.

 


Desert Eagle Kurusıkı Tabanca


Desert Eagle Kurusıkı Tabanca, gerçeğiyle birebir benzer özellikler gösterir. Hemen hemen aynı ağırlığa sahiptir ve Üçgen Ağız Kurusıkı Tabanca olarak da bilinir. Desert Eagle kurusıkı, Retay firması tarafından Türkiye’de Konya’da üretilmektedir. Piyasaya sürüldükten sonra oldukça ilgi çekmiştir. 

Silahın, en çok tercih edilen parlak krom renkleri ön plana çıkmaktadır. Parlak krom Desert Eagle kurusıkı tabanca, görüntü itibariyle oldukça beğenilmekte ve tercih edilmektedir.

 


Desert Eagle Kurusıkı Tabanca Modelleri


Retay Desert Eagle kurusıkı, farklı modelleriyle karşımıza çıkar. Sadece renk olarak değil farklılaştırılmış yapılarıyla da üretilmiş ve kullanıma sunulmuştur.


Desert Eagle XU


Retay Desert Eagle XU kurusıkı tabanca, yeni tasarlanmış bir versiyondur. Desert Eagle XU, çift hareketli tetik sistemine sahiptir ve yarı otomatik çalışma sistemi bulunur. Bu silah kurusıkı mermisi atabildiği gibi aynı zamanda gaz fişeği de atabilir.

 

Silah, farklı renklerde karşımıza çıktığı gibi, farklı plastik gövde seçeneklerine de sahiptir. 17+1 şarjör kapasitesi ve 9 mm P.A.K mermi atma özelliği bulunur. Silah 1452 gram ağırlık, 250 mm uzunluğu ve 141 mm yüksekliğe sahiptir. Silah, orjinal silahla birebir benzerlik gösterir.


Desert Eagle XU kurusıkı fiyatları, ortalama 249 TL gibi bir fiyata sahiptir. Silahın yanında ayrıca Kolay Av olarak çeşitli hediyeler vermekteyiz.

 


Desert Eagle X


Retay Desert Eagle X, XU’dan farklı olarak daha fazla mermi kapasitesine sahip, daha hafif ve biraz daha küçük bir silahtır. Desert Eagle X kurusıkı tabanca, 1380 gram ağırlığa, 230 mm uzunluğa ve 140 mm yüksekliğe sahiptir. Ayrıca 18+1 şarjör kapasitesi bulunur ve 9 mm P.A.K mermi atabilir. 


Desert Eagle X kurusıkı fiyatları, ortalama 224 TL gibi bir fiyata sahiptir. Silahın yanında ayrıca Kolay Av olarak çeşitli hediyeler vermekteyiz.

 


Desert Eagle Kurusıkı Tabanca Fiyatları


Retay Desert Eagle kurusıkı tabanca fiyatları ortalama olarak 224 TL ile 249 TL arasında değişkenlik göstermektedir. Kolay Av olarak silahın yanında çeşitli hediyeler vererek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktayız.

 


Desert Eagle Kurusıkı Tabanca Nasıl Satın Alınır?


Desert Eagle kurusıkı tabanca satın almak için https://www.kolayav.com adresini ziyaret edebilir ve beğendiğiniz modeli sipariş verebilirsiniz. Ayrıca kurusıkı tabanca satın alabilmek için bazı şartları yerine getirmelisiniz.


5729 sayılı kanun hükümlerine göre sicil kaydı olmadan satış yapılamamaktadır. Kurusıkı tabanca satın alabilmeniz için, sipariş sonrası sabıka kaydınızı tarafımıza e-mail ya da WHATSAPP üzerinden göndermeniz gerekmektedir. Ayrıca kurusıkı silahı teslim aldıktan sonra 30 gün içerisinde en yakın mülki amirliğe kayıt ettirmeniz gerekmektedir.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.